El Caiman Bar Restaurante en Roses
El Caiman Bar Restaurante en Roses
El Caiman Bar Restaurante en Roses
El Caiman Bar Restaurante en Roses

El Caiman RosesEl Caiman

Bienvenidos al restaurante El Caiman de Roses, especialidad en tapas y pescado fresco de Roses, Girona, Alt Empordà

El Caiman Roses

Quién Somos

Restaurante el Caimán de Roses, (Alt Empordà, Girona), en primera línea de mar. Con grandes espacios, tanto interiores como exteriores para disfrutar de una buena comida.

 
El Caiman Roses

Qué Ofrecemos

El Caimán Rosas ofrece una cocina de mercado, pero sobre todo destaca por el uso de pescado fresco de Roses servido con diferentes platos y La calidad exclusiva del pescado recién pescado en Roses.

 
El Caiman Roses

Dónde Estamos

Situado en el corazón de la villa de Roses, Alt empordà, Costa Brava, en la plaza Catalunya número 10, junto al ayuntamiento de Roses. Una muy buena fórmula de acabar una buena comida junto a la playa.

 

Ubicación privilegiada delante de la playa de Roses, Girona

Restaurante El Caimán, situado en una ubicación privilegiada en el número 10 de la plaza Cataluña, en primera línea de mar. Abierto desde las 8 de la mañana para ofrecer desayunos y durante todo el día, hasta la 1 de la madrugada para pueden disfrutar de la terraza.
La cuina de mercat i el producte fresc, punts forts del Restaurant El Caiman

El producte fresc i la cuina de mercat són dos dels principals punts fort que ofereix el Restaurant El Caiman, un local amb més de 40 anys d’història a Roses però que viu una segona joventut des que Manel Martínez se’n va fer càrrec, ara fa set anys. El nou propietari va donar un important impuls a l’establiment amb la reforma que va permetre dotar-lo de cuina i ampliar el servei de bar a restaurant.

Obert cada dia de la setmana, de les 8 del matí fins a la 1 de la matinada, El Caiman ofereix als seus clients des d’esmorzars fins a sopars, incloent qualsevol dels àpats del dia, i ho fa en un entorn incomparable. El local està situat al número 10 de la plaça Catalunya, a primera línia de mar, i compta amb una àmplia terrassa on prendre alguna cosa mentre es gaudeix de la tranquil•litat i d’unes vistes privilegiades.

El servei de cuina es posa en marxa a les 11 del matí fins al voltant de les 4 de la tarda, i torna a funcionar des de les 7 de la tarda fins a les 11 de la nit. Els clients, principalment rosincs, catalans i francesos, tenen l’oportunitat de tastar plats i tapes que són elaborats amb peix fresc i de qualitat, de Roses. “Tot el nostre producte és fresc i ben tractat”, diu Manel Martínez, que destaca que els clients tenen l’oportunitat de demanar plats per compartir, si així ho desitgen.

Article a la Revista CRAE (Juliol 2017)