El Caiman Bar Restaurante en Roses
El Caiman Bar Restaurante en Roses
El Caiman Bar Restaurante en Roses
El Caiman Bar Restaurante en Roses

El Caiman RosesEl Caiman

Bienvenidos al restaurante El Caiman de Roses, especialidad en tapas y pescado fresco de Roses, Girona, Alt Empordà

El Caiman Roses

Quién Somos

Restaurante el Caimán de Roses, (Alt Empordà, Girona), en primera línea de mar. Con grandes espacios, tanto interiores como exteriores para disfrutar de una buena comida.

 
El Caiman Roses

Qué Ofrecemos

El Caimán Rosas ofrece una cocina de mercado, pero sobre todo destaca por el uso de pescado fresco de Roses servido con diferentes platos y La calidad exclusiva del pescado recién pescado en Roses.

 
El Caiman Roses

Dónde Estamos

Situado en el corazón de la villa de Roses, Alt empordà, Costa Brava, en la plaza Catalunya número 10, junto al ayuntamiento de Roses. Una muy buena fórmula de acabar una buena comida junto a la playa.

 

Ubicación privilegiada delante de la playa de Roses, Girona

Restaurante El Caimán, situado en una ubicación privilegiada en el número 10 de la plaza Cataluña, en primera línea de mar. Abierto desde las 8 de la mañana para ofrecer desayunos y durante todo el día, hasta la 1 de la madrugada para pueden disfrutar de la terraza.
El 'Bar Restaurant El Caimán', d’antiga taverna a un local emblemàtic de Roses

Com moltes altres viles marineres amb un passat de peix i pescadors, també Roses manté encara en alguns espais l’essència del seu passat en fondes i tavernes que han sobreviscut el pas del temps i que segueixen encara avui dia oferint un cau on gaudir del millor peix en un entorn familiar i acollidor davant mateix del mar.

Un d’aquests espais el trobem al Bar Restaurant El Caimán, de Roses, un establiment restaurador que conserva el nom de l’antiga taverna del mateix nom que hi havia hagut fa gairebé 100 anys enrere. El local conserva també l’aire de taverna, amb un sostre amb voltes i una decoració senzilla i elegant que fan agradable l’estància. Des de fa uns set anys la direcció està a càrrec de Manolo Martínez que ha renovat el local amb diferents reformes com una nova cuina i la nova terrassa a la mateixa Plaça Catalunya, mantenint l’esperit del local i oferint un ampli ventall de possibilitats a l’hora de menjar, des dels seus esmorzars fins a un gran assortiment de tapes (carxofes cruixents amb oli de soja, calamars romana, croquetes de ceps, mb Jabugo, de rostit o de bacallà, calamarsets amb botifarra de perol, o la seva especialitat en tataki de tonyina o els ous trencats amb xips casolanes, seitons o llucets fregits, passant per la seva carta per a dinar o sopar, tant dins del local com a la seva agradable terrassa interior o a la terrassa exterior situada a la plaça, davant mateix de la platja, llocs on poder tastar qualsevol de les seves especialitats de cuina de mercat on destaquen els plats de peix i marisc, (Musclos, Tallarines, o Navalles a la planxa; Rap, Rom o Lluç a la planxa, etc.),sempre procedents de les llotges de la Costa Brava. El Caimán també ens ofereix una oferta variada d’entrants amb amanides i carpaccios i plats per a compartir, així com una selecció de postres que podrem acompanyar amb vins de la D.O. Empordà i altres zones vinícoles destacades.

Una de les millors garanties es la fidelitat de la seva clientela, una clientela habitual i familiar que repeteix atreta per la relació qualitat-preu i el servei del seu personal.

El Bar Restaurant El Caimán, situat al número 10 de la Plaça de Catalunya, de Roses obre cada dia de les 8 del matí fins a la una de la matinada. Els mesos d’hivern tanca els dilluns i durant tot el mes de novembre és tancat per vacances. Per a reserves es podeu adreçar al telèfon 972 15 24 41.

Article de la REVISTA CRAE (Agost 2018)