El Caiman Roses
El Caiman Roses
El Caiman Roses
El Caiman, bons àpats amb vistes al mar en tot un símbol rosinc

A ple centre de Roses i a primera línia de mar, el restaurant El Caiman és un lloc ideal per degustar les millors especialitats de peix fresc.

El 'Bar Restaurant El Caimán', d’antiga taverna a un local emblemàtic de Roses

Com moltes altres viles marineres amb un passat de peix i pescadors, també Roses manté encara en alguns espais l’essència del seu passat en fondes i tavernes que han sobreviscut el pas del temps i que segueixen encara avui dia oferint un cau on gaudir del millor peix en un entorn familiar i acollidor davant mateix del mar.

La cuina de mercat i el producte fresc, punts forts del Restaurant El Caiman

El producte fresc i la cuina de mercat són dos dels principals punts fort que ofereix el Restaurant El Caiman, un local amb més de 40 anys d’història a Roses però que viu una segona joventut des que Manel Martínez se’n va fer càrrec, ara fa set anys. El nou propietari va donar un important impuls a l’establiment amb la reforma que va permetre dotar-lo de cuina i ampliar el servei de bar a restaurant.

El Caiman, un restaurante situado en una ubicación privilegiada de Roses

Los miles de turistas que visitan esta localidad de la Costa Brava lo hacen atraídos por diferentes motivos como el sol y la playa, la cultura y el ocio, sin olvidar la importante oferta de restauración que pueden encontrar en una ciudad que, durante muchos años, ha tenido el honor de acoger el mejor restaurante del mundo.

El Caiman, un referente en Roses en primera linea de mar

Punto de encuentro para muchos vecinos de Roses, para desayunar, tomar un refrigerio y restaurante para comer o cenar. El Caimán se encuentra en medio de la plaza de Cataluña desde 1974.

El Caimán, especialidad en tapas y pescado de Roses

La cocina del restaurante se define como una cocina de mercado, de temporada, con una variedad muy amplia de tapas como los calamares a la romana o a la andaluza y platos con pescado fresco de Roses, como el atún, los calamares a la plancha o la gamba de Roses.

El Caimán

El Caimán tiene una cocina de mercado, pero sobre todo destaca por el uso de pescado fresco de Roses servido con diferentes platos y tapas. La calidad exclusiva del pescado recién pescado en Roses y servida en un espacio único, ya sea en la sala o bien a la amplia terraza con vistas al mar.

La calidad exclusiva del pescado recién pescado en Roses y servida en un espacio único, ya sea en la sala o bien a la amplia terraza con vistas al mar. Hay que destacar también la gran variedad de postres caseros que encontramos en la carta de El Caimán. Una muy buena fórmula de acabar una buena comida junto a la playa.