Qui Som

El Caiman » Qui Som

Restaurant El Caiman Roses

A ple centre de Roses i a primera línia de mar, el restaurant El Caiman és un lloc ideal per degustar les millors especialitats de peix fresc.

El Caiman Roses, situat a la cèntrica plaça Catalunya, a tocar de l’ajuntament i a pocs metres del mar, és una de les referències gastronòmiques rosinques amb intensa activitat durant tot l’any.

Amb la seva renovada ambientació s’ha aconseguit un ambient càlid i acollidor, sempre ben acompanyat pel seu consolidat equip.

El Caiman ofereix gran varietat de tapes i plats de peix, així com tot tipus de cuina de mercat d’elaboració pròpia, d’una excel·lent relació qualitat-preu. És obert durant tot el dia, també amb servei de bar. El producte fresc i la cuina de mercat són dos dels principals punts fort que ofereix el Restaurant

El Caiman, un local amb més de 40 anys d’història a Roses. El local està situat al número 10 de la plaça Catalunya, a primera línia de mar, i compta amb una àmplia terrassa on prendre alguna cosa mentre es gaudeix de la tranquil·litat i d’unes vistes privilegiades.